Featured

Силен интерес към Дните на индустриално опаковане в град Стара Загора

Екипът на Таллпак България ООД благодари на всички гости, клиенти и партньори, които уважиха поканата за Дните на индустриално опаковане в нашия шоурум, град Стара Загора.

По повод десет годишния юбилей на компанията от както присъства на българския пазар, организирахме за първи път събитие на Отворени врати и демонстрирахме богата гама опаковъчни машини и материали.

След общата представителна обиколка всеки гост получи индивидуална консултация и внимание от нашия екип с цел максимална полезност от срещата на живо сред работещите фолиращи, пълначни или чемберовъчни машини.

Три дни се оказаха кратки да посрещнем всички компании, заявили интерес да ни посетят. Дългогодишни наши клиенти пропътуваха стотици километри за събитето, а екипът ни приема този жест като висока оценка за съвместната работа, доверие и партньорство. Положихме начало на обещаващи бизнес контакти и възможности. Споделените опит и знания както от техническа, така и търговска гледна точка, конкретиката и новостите в света на опаковъчните процеси доказаха, че Таллпак България е най-компетентния партньор.

Благодарим Ви и до нови срещи!

Изпратете ни съобщение:
info@tallpack.bg

Обадете ни се:
тел. +359 (42) 910 222