За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Опаковъчни материали за индустриални цели

Защита против приплъзване

Grip Fix & Bag Fix обезопасяване на товари

Системи за опаковане с чембер

Системи за опаковане с фолио

Стреч Худ машини

Линии за пълнене в чували

Изпълнени проекти

Оказион

Опаковъчна линия „Casepacker“ с включен модулно изграден палетизатор

„Лавена“ се свърза с „Таллпак България“ за намиране на опаковъчно решение за нуждите на техните полуавтоматични производствени линии за мокри бебешки кърпички.

До момента всички пакети се опаковаха ръчно в кутии и след това пак ръчно се палетизираха. За да се отговори на непрекъснато нарастващото търсене е необходимо производственият процес да се разшири до 7 линии. Скоростта на производство на всяка линия на Лавена също трябва да се увеличи.

Но как да свържем един изцяло автоматизиран опаковъчен процес с всичко това, имайки предвид, че през целия ден постоянно се преминава между производствените линии, а ръчната работа няма как да отговори на желаната скорост.

„Таллпак“ беше потърсена да съдейства с идеи за намирането на възможно най-оптималното решение. Според изпълнителния директор г-жа Анна Великов това предизвикателство е изцяло в компетенциите на „Таллпак България“.

„Отправната точка винаги е крайния продукт на клиента, това е една константа, основата. От тази основа ние ще изследваме кашоните, начина на подреждане и стабилността на палетите. Това става в тясно съгласуване с клиента, тъй като става дума за малки количества, които могат са различни в зависимост от продукта или клиента. Има толкова много фактори, които оказват влияние върху желаното подреждане на палета, за да може крайният резултат да е един стабилно опакован палет с оптимални размери, който да се транспортира до клиента без риск от нанасяне на щети.“


Опаковъчната линия на „Лавена“ е съставена приблизително от следните модули:

210611 Lavena knipsel1. Позициониране на кашоните

2. Кашониране

3. Затваряне на кашоните

4. Буферна зона

5. Палетизиране и поставяне на противоплъзгащи листове между отделните редове

 

call bg

info bg

bul bg

Видео

Новини

industrial robots

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн