За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Опаковъчни материали за индустриални цели

Защита против приплъзване

Grip Fix & Bag Fix обезопасяване на товари

Системи за опаковане с чембер

Системи за опаковане с фолио

Стреч Худ машини

Линии за пълнене в чували

Изпълнени проекти

Оказион

Таллпак продава първия „Автоматичен дозатор на листове“ и в България и прави процеса на опаковане по-устойчив

В рамките на два месеца от представянето си в BeNeLux, Таллпак продаде първия си „Cut’n Grip“ автоматичен дозатор на листове на производител на стомана в Белгия.

Чрез Cut’n Grip, Таллпак отговоря на нуждите на пазара, когато например се налага рязане на Grip листове както и PE, PET и картон с дебелина до 250 gr / m2 и поставянето им на палети или продукти, както ръчно, така и автоматично.

Практически приложения производител на стомана: автоматично рязане и поставяне на изключително дълги (300 см) листове за захващане от ролка като материал против приплъзване за предотвратяване на драскотини при подреждане на алуминиев покрив.

По-устойчив процес:

По този начин производителят на стомана направи голяма стъпка за по-нататъшно подобряване на устойчивостта в процеса на опаковане. Листовете за захващане са нарязани на размер (без остатъчни отпадъци), 100% рециклируеми и вече направени от рециклирана хартия.

Закрепване на товара:

Използването на Grip Sheets помага значително да се подобри стабилността на стоките, натоварени на палети. Намалява щетите на Вашите продукти на ниска единична цена, а листовете също могат да бъдат използвани повторно. Идеален за автоматична обработка в системи за палетизиране и стакери за роботи. Също така спомага за подобряване на безопасността при претоварването на палети.

Cut’n Grip   | Автоматичен дозатор на листа

Cut’n Grip е машина за разрязване на листове и машина за рязане в едно и е подходяща за автоматично рязане на големи обеми Grip Sheets / хартия / картон / PE / PET от ролка. Добавянето на автоматизирано устройство за отрязване на листа е следващата логична стъпка в процесите на опаковане, при който горните листове се поставят върху подредени продукти. Гъвкавостта на производството може също да бъде увеличена чрез включване на Cut’n Grip в процеса на опаковане. Cut'n Grip е изключително лесен за работа и може да бъде интегриран към нови или съществуващи палетизатори с роботи или палетизатори с плъзгащи се плочи с манипулатор на горния лист.

Таллпак ви предлага най-добрия възможен съвет и използва своето оборудване за тестване, за да добиете представа за реалната добавена стойност на третичните опаковки за стабилност на вашите палети.

image005

 Demo set-up Tallpack test centre

 

call bg

info bg

bul bg

Видео

Новини

industrial robots

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн