За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Опаковъчни материали за индустриални цели

Защита против приплъзване

Grip Fix & Bag Fix обезопасяване на товари

Системи за опаковане с чембер

Системи за опаковане с фолио

Стреч Худ машини

Линии за пълнене в чували

Изпълнени проекти

Оказион

Таллпак България предлага чувалиращи машини за прахообразни продукти

Пакетиране в чували е позната територия за Таллпак. Дългогодишния ни опит с палетизиране и стабилизиране на торби се обобщава в богато портфолио с доволни клиенти в тази сфера. И все пак пазарното търсене изправи пред неустоимо предизвикателство специалистите в пакетирането.

Easy completa

Таллпак България вече предлага FFS машина (Form-Fill-Seal от англ, а именно Формова-Пълни–Запечатва) за прахообразни продукти. Претеглянето и дозирането се извършват от специална измервателна система с винтов транспортьор, който влиза вертикално в чувала и започва да пълни от дъното му.

По време на пълнене основата на чувала се раздвижва чрез регулируем вибратор с цел компактното уплътняване на обема до пълния капаците. Чрез изпускане на въздуха преди запечатване се получава перфектно затворен FFS чувал.

Машината има възможност да пълни торби с продукти до 50 кг.
Таллпак България предлага съдействие през целия процес – претегляне, пълнене, етикетиране, палетизиране и фолиране или опаковане със стреч-худ фолио като цялостно проектно обслужване. За клиента това означава само едно контактно звено при инсталиране и поддръжка на крайната линия. Работа със само един доставчик означава бързина в обслужването и ефективно планиране на процеса.

 

 

call bg

info bg

bul bg

Видео

Новини

industrial robots

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн