За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enМашини за палетизиране - палетизиращи системи

Стабилният и безопасен транспорт започва с ефективно палетизиране. Ето защо Tallpack Bulgaria предлага надеждни палетизиращи системи, със собствените си специализации, касаещи капацитета и обработването на продукта: роботизирана система и машина за палетизиране на слоеве или с плъзгаща се планка.

Системите се предлагат в полу-автоматични до мулти-товарачни разновидности и са подходящи за високи капацитети, като например стоки в тави, кашони или чували. Това позволява на Tallpack Bulgaria да проектира "разкроени по мярка" решения за много промишлености. Естествено, всяка машина за палетизиране ще бъде проектирана и изградена в съответствие с текущите норми за безопасност.

Модулни
Системите често са модулни, което означава, че могат лесно да бъдат разширени или променени на по-късен етап. Например, ако има увеличение на капацитета или ако в производствената линия са внесени промени.

Удобство
Машините са лесни за управление и не прекъсват производствения процес. Например, пултът за управление включва сензорен екран, който показва машината за палетизиране в графична форма. Това ясно показва на оператора коя част от машината е активна или е била задействана. Това прави въвеждането на нови модели на подреждане много лесно. Освен това съобщенията и неизправностите са ясно и незабавно показани по проследим начин.

Палетизиращите роботи могат да бъдат предварително програмирани с Вашия специфичен шаблон на нареждане
Плъзгащата се релса избутва подаваните продукти един към друг, докато редът или слоят бъдат осъществени в желания шаблон

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн