За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Grip Fix® и Bag Fix®

Grip Fix®

Grip fix

"Подредени върху палети торби Палетизираните товари могат да бъдат стабилизирани с използване на палетизиращото лепило Grip Fix®. Противоплъзгащото лепило Grip Fix® е на водна основа и без химически разтворители. Лепилото е подходящо не само за хартиени торби, полиетиленови чували (PE) и полипропиленови, тъкани чували (PP), но също така и за кашони и кутии."
Grip Fix® се нанася върху кутиите или чувалите в малки количества, преди опаковката да бъде подредена върху палета. Това се осъществява чрез системата за нанасяне Bag Fix®. Палетът ще бъде стабилен след кратко време на изсъхване и тази стабилност ще се запази след подреждане на продуктите върху палета. Тайната: голяма сила на срязване, но много ниска теглителна сила. Товарът върху палета не се плъзга, но въпреки това може лесно да бъде отстранен от палета. Grip Fix® не оставя следи.

Bag Fix®

bag fix

Bag Fix нанася автоматично чрез дюза. Grip Fix® се нанася автоматично с единствената по рода си система Bag Fix®. Със 120 вида лепила за 12 различни системи за нанасяне сме способни да предложим "разкроени по мярка" решения. Всеки вид опаковъчен материал изисква единствен по рода си подход. Абсорбиращата повърхност на хартиена торба например изисква различен подход от пластмасовия чувал.

Различните приложения се фокусират върху:
• ръчна работа
• автоматична работа
• допирно или без допирно нанасяне

Специфични системи според клиента

Grip Fix® е много лесен за употреба благодарение на системата за бързо зареждане. Независимо дали лепилото е в контейнер или бидон, съдът може лесно да бъде свързан към системата за бързо зареждане. Това свързване спомага за създаване на затворена система. Това означава, че в съда не може да навлязат замърсявания и лепилото остава без микроби. В допълнение, лепилото в съда няма да засъхне.
Grip Fix® се предлага в различни разфасовки, в зависимост от приложението. От бутилки с вместимост 1 кг. до контейнери с вместимост 1000 кг.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн