За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enСпециални машини за чембероване

Tallpack Bulgaria притежава знанието и опита да предлага машини за чембероване и овързване за всички проблеми с опаковането. Предлаганите от Tallpack Bulgaria машини за чембероване се използват във всички отрасли, включително хранително-вкусовата и стоманената промишлености, за стандартни и по-специфични приложения, като овързващи горещи намотки.

След многогодишен опит и множество успешни проекти няма предизвикателство, което да е прекалено голямо за Tallpack Bulgaria. Така че, оставете проблемите Ви с чембероването да бъдат предизвикателство за нас.

Понякога проблемите с чембероването може да изискват изготвено по поръчка решение. Този уеб сайт разглежда множество приложения. Tallpack с удоволствие ще промени тези приложения, така че да отговарят на специфичните нужди на клиентите. Приложенията са разделени в множество отрасли, а именно: Логистика и Складиране, Металургична промишленост, Производство на картон и графичен дизайн, Производство на строителни материали, Производство на пресовани дървени плоскости и дървообработване. Ако предпочитанията Ви не са упоменати в този сайт, моля чувствайте се свободни да се свържете с нас. Tallpack Bulgaria с удоволствие ще приеме предизвикателството и ще гарантира успешно решение.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн