За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Машини за чембероване

manual strapping mashinesTallpack Bulgaria е специалист в машините за чембероване с метален и пластмасов чембер и разполага с широка гама от ръчни устройства за чембероване или овързване, както и стандартни или направени по поръчка машини за чембероване и овързване.

Машини за чембероване се използват в много отрасли, като например складове и дистрибуция и промишлености като металообработващата, обработването на камък, строителни материали, дърводобивната и дървообработващата, производството на картон и хартия, графичен дизайн, производство на стъкло и т.н.

Представителите ни с удоволствие ще Ви предложат съвет, основаващ се върху големия им опит. Целта на Tallpack Bulgaria е да задоволи всички предпочитания и изисквания на клиентите.

Този уеб сайт отделя особено внимание на ръчното оборудване или ръчни системи за чембероване за пластмасови и метални чембер ленти. Но, естествено, също така се обръща внимание и на стандартни машини за чембероване, както е описано в страницата за стандартни машини за чембероване. Направените по поръчка машини за чембероване са разгледани в страницата за изработени по поръчка машини за чембероване. Разбира се, също така ще разгледате свързани с чембероването аксесоари като ролки, балансьори, ножици и количка за чембероване/овързване.

 

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн