За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enМодулни машини за опаковане със стреч фолио

Модулната машина за опаковане със стреч фолио Tallwrapper 2201 Modular е напълно автоматизирана машина за опаковане на палети с въртящо се рамо. Палетът се транспортира вътре в кръга чрез нисък ролков конвейер. Палетът остава неподвижен по време на опаковането.

Tallwrapper 2201 Modular включва "Моторизиран" модул за предварително разтягане. Това позволява разтягането на фолиото с до 300% (1 метър става над 4 метра) с минимално свиване (реакция, при която фолиото става по-тясно при разтягане). Това прави възможно намаляването на разходите за опаковане с до 40%. Tallwrapper 2201 Modular включва стандартни модули за отрязване и запечатване. Благодарение на дългогодишен опит знаем, че няколко модулни приложения са много търсени. Поради това, за да гарантираме най-ефективните решения, предлагаме редица "плъг-енд-плей" системи под етикета "Tallwrapper 2201 Modular". Модулната линия се предлага в 2 разновидности: разновидност за виличен повдигач (разновидност HT) и разновидност за транспалетна количка (разновидност PT). За гарантиране на опаковане без прах, линията може да бъде оборудвана също и с диспенсър на покривно фолио (TS 1500).

Най-често търсените разновидности са представени по-долу. По заявка се предлагат други разновидности.

Tallwrapper 2201 modular 1 е линия за опаковане на готови палети със задвижван от двигател ролков конвейер
Тallwrapper 2201 modular 2 е линия за опаковане на готови палети
Tallwrapper 2201 modular 4 е линия за опаковане на готови палети
Tallwrapper 2201 Modular включва "Моторизиран" модул за предварително разтягане
Диспенсърът за покривно фолио TS 1500 също е модулен
Tallwrapper 2200-A е напълно автоматична машина за опаковане със стреч фолио, основаваща се върху система с въртящо се рамо

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн