За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enМашини за опаковане със стреч фолио с въртящо се рамо

Машините за опаковане с въртящо се рамо Tallwrapper са много ефективно решение, ако машината с въртяща се платформа не може да се справи с необходимия капацитет, ако няма нужда от планка за достъп, ако недостигът на място е проблем или ако товарите са нестабилни или леки.

Палетът се разполага на земята, в предварително определен кръг и остава неподвижен във всеки един момент. Благодарение на това много леките товари няма да мърдат по време на опаковането. Машината с въртящо се рамо може да бъде включена в модулна система или да бъде разположена над ролков конвейер, което я прави инвестиция за бъдещето.

Използването на "Моторизиран" модул за предварително разтягане позволява разтягането на фолиото с до 300% (1 метър става над 4 метра) с минимално свиване (реакция, при която фолиото става по-тясно при разтягане). Това прави възможно намаляването на разходите за опаковане с до 40%.

Полу-автоматична машина за опаковане на палети с въртящо се рамо
Автоматична машина за опаковане на готови палети с въртящо се рамо с режещ и запечатващ модул
Тази опаковъчна машина с въртящо рамо е идеалното решение за тежки или нестабилни палети
Всеки детайл е така проектиран, че да гарантира безспорна надеждност.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн