За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enМашини за опаковане със стреч фолио с въртяща се платформа

Tallpack Bulgaria предлага пълна гама машини за опаковане със стреч фолио с въртяща се платформа от серията си Tallwrapper. Благодарение на здравата си конструкция, тези машини за опаковане със стреч фолио са подходящи за всички промишлености. Също така се предлагат разновидности с галванизиран или неръждаем стоманен корпус за употреба например в химическата, риболовната и хранително-вкусовата промишлености.

Базовите машини за опаковане с въртяща се платформа могат да бъдат разширявани с използване на разнообразни опции, като променена височина на мачтата, променен диаметър на въртящата се платформа, планки за достъп, вградени везни, притискащи планки, фотоклетки за отделяне на цветове и продукти и автоматични системи за рязане на фолиото.

Отворено опаковане
В хранително-вкусовия отрасъл е за предпочитане продуктите да бъдат студени, сухи и разгазирани, докато са върху палета. И от доста дълго време за тази цел се използва перфорирано фолио. Но Tallpack Bulgaria вече предлага модул за машини за опаковане с въртяща се платформа, при които фолиото всъщност се отрязва от диспенсъра на фолиото. Това спомага за постигане на същите резултати при намалени разходи.

“Моторизиран” модул за предварително разтягане
Използването на "Моторизиран" модул за предварително разтягане позволява разтягането на фолиото с до 400% (1 метър става над 5 метра) с минимално свиване (реакция, при която фолиото става по-тясно при разтягане). Това прави възможно намаляването на разходите за опаковане с до 50%.

Tallwrapper Cresco разполага с всичко необходимо за една добра опаковъчна машина
Tallwrapper Plana е единствената по рода си машина, която има височина на ротационната платформа от само 18мм.
Моделът Tallwrapper Base разполага с инвертор за задвижване на платформата
Моделът Tallwrapper Plus е наистина високотехнологична машина с програмируем логически контролер Siemens
Подходът към Tallwrapper Biforis е възможен посредством транспалетна количка - от предната страна или странично от двете страни.
Моделът Tallwapper Superplus е резултат от богат опит с машините за опаковане.
Тази машина може да бъде интегрирана като част от производствената линия или като отделен модул.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн