За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Системи за опаковане със Стреч фолио

stretch wrappingTallpack Bulgaria предлага широка гама машини за опаковане със стреч фолио. Серията Tallwrapper позволява на клиентите да опаковат продукти по най-ефективния начин.

Гамата обхваща от машини за ръчно опаковане до автоматични машини за опаковане с фолио. Специалистите от Tallpack Bulgaria с удоволствие ще Ви посъветват относно най-подходящата машина за опаковане с фолио за особеностите на Вашия продукт.

Страницата за ръчни машини за опаковане със стреч фолио представя необходимите за ръчно опаковане аксесоари. Машините за опаковане със стреч фолио с въртяща се платформа от серията Tallwrapper са представени на страницата за машини за опаковане със стреч фолио с въртяща се платформа. Полу-автоматичните и автоматичните машини от серията Tallwrapper са представени на страницата за опаковъчни машини с въртящо се рамо. Модулните системи са представени на страницата, касаеща модулната линия. Изключително гъвкавите роботи за опаковане със стреч фолио са описани на отделна страница. Накрая, Tallpack Bulgaria представя хоризонталните машини за опаковане със стреч фолио за разнообразни приложения на страницата за Хоризонтални машини за опаковане със стреч фолио.

Ако очакваният капацитет е много висок, гамата на Tallpack Bulgaria включва също и разнообразни машини Стреч худ за опаковане на готови палети. Можете да разгледате различните възможности на страницата относно Машини Стреч худ – „stretch hood“ – за опаковане на готови палети.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн