За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enФолио "Stretch hood"

Фолиото "Tallstretch Stretch hood" се използва в химическата промишленост, хранителния и фуражния отрасли, хигиенната промишленост, отрасъла на опаковане на торф и почва и промишлеността на строителни материали. Главните характеристики на фолиото "Tallstretch Stretch hood" е еластичността му и голямата степен на възвръщане на свойствата след разтягане.

Тези две характеристики увеличават до максимум стабилността на опакованите стоки и подобряват безопасността при транспорт, дори на нестабилни товари (като течности). Благодарение на идеално съчетание на суровини и специално структурирани слоеве, това фолио гарантира висока еластичност, голяма разтегливост и идеална стабилност.

Тъй като един единствен формат може да бъде използван за всички размери палети, това спомага за осъществяване на икономии на материали и разходи и води до значително по-висока ефективност. Стреч фолиото за опаковане на палети гарантира защитата на продуктите Ви от влага, замърсяване и кражба и спомага за намаляване на риска от пожар. Възможен е и печат върху опаковъчното фолио в максимум шест цвята.

Стреч фолиото "Tallstretch Stretch hood" за опаковане на палети се предлага в следните разновидности:

• антистатично
• оцветено
• устойчиво на UV лъчи
• с UV филтър
• с макро перфорация
• отпечатано (до 6 цвята)

По-твърдо силно еластично фолио Стреч худ Tallstretch
фолио Стреч худ - идеално за палети със стоки в чували
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн