За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enСтреч фолио

Tallpack Bulgaria разполага с пълна гама стреч фолио и фолио за покриване на палетизирани товари (покривно фолио Topsheet). Тези стреч фолиа са специално разработени за специфични предназначения. Фолиото се предлага за ръчно, полуавтоматично и автоматично опаковане. Ако фолиото бъде внимателно избрано за специфичното предназначение, могат да бъдат направени големи икономии на време и опаковъчни разходи.

Ето защо Tallpack Bulgaria с удоволствие ще Ви осведоми относно възможностите, а при уговорка ще направи демонстрация в изложбената ни зала в гр. Стара Загора. Ако е необходимо, опаковъчната машина "Tallwrapper" може да бъде доставена също и за пробен период.

Гамата фолиа "Tallstretch" е подходяща за всички машини, всички предназначения и продукти за опаковане на палети. "Tallstretch Micro" е изработено по поръчка фолио и се предлага в различни ширини и диаметри на ролката. Tallpack Bulgaria разполага на склад с пълна гама пластмасови ленти за чембероване, както за ръчно оборудване, така и за автоматични машини за чембероване.

Стреч фолио за тежки и нестабилни палети Tallstretch Nano technology 33 слоя
Покривно фолио подходящо за всички автоматични диспенсъри
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн