За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN enМетални ленти за чембероване

Металните ленти "Tallpack" са идеални за употреба при тежки товари, за които е необходимо много здраво опаковане или чембероване. Това е възможно благодарение на ниската разтегливост и високата якост на опън.

Tallpack Bulgaria доставя метални ленти за чембероване с различно покритие: синьо, черно или цинково покритие и в различни намотки. Всички метални ленти за чембероване на Tallpack Bulgaria имат восъчен слой, който гарантира гладко преминаване през машините за чембероване или ръчното оборудване.

Стандартните намотки са: дисково навиване (или европейско навиване), пакетно навиване (или американско навиване) и ролки "джъмбо". Важно е да изберете подходящите метални ленти за чембероване, за да постигнете най-добрите резултати. Tallpack Bulgaria има дългогодишен опит в чембероването и опаковането с различни качества. Tallpack Bulgaria с удоволствие ще се срещне с Вас за обсъждане на различните възможности. Също така е възможно да Ви демонстрираме оборудването и да го изпробваме заедно с Вас.

Tallpack Bulgaria доставя метални ленти за чембероване в четири стандарта за качество.
Погледнете в раздел Пластмасови ленти за чембероване за специфични начини на употреба на пластмасови ленти за чембероване.

Отлични метални чембер ленти с машинно качество
Mетални чембер ленти с по-висока якост на опън
Copyright MAXXmarketing GmbH
JoomShopping Download & Support

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн