За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Опаковъчни материали

TPBG WHarehouseTallpack Bulgaria поддържа на склад богата гама опаковъчни материали в складовата си база в гр. Стара Загора. Това спомага за гарантиране на бърза доставка до клиентите ни. Ако е необходимо, можем да доставим опаковъчни материали в рамките на 24 часа.

Tallpack Bulgaria предлага опаковъчни материали за защита от увреждания на транспортирани върху палет продукти по време на вътрешен и външен транспорт. Tallpack Bulgaria постига това чрез доставка на висококачествени консумативи и решения, които намаляват свързаните с увреждания разходи.

Страницата Стреч фолио предоставя пълни описания на всички фолиа "Tallstretch" и покривно фолио "Tallstretch". Страницата Пластмасов чембер показва различни разновидности на пластмасовите чембер ленти "Tallstrap". Страницата Метален чембер описва различните качества на металните чембер ленти. Stretch hood Фолио също така е подробно представено в страницата "Stretch hood". Предпазните материали, като материалите против приплъзване, предпазителите за ъгли и ръбове, както и другите материали за предпазване на продукти, могат да бъдат открити на страницата Предпазни материали. А за бъде възможността Ви да пазарувате от едно място наистина изчерпателна, страницата Разни включва множество продукти, които могат да бъдат използвани в съчетание с доставяните от Tallpack Bulgaria опаковъчни материали.

 

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн