За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Линии за пълнене на чували

bag filling linesTallpack Bulgaria може да предложи готово решение за целия процес, от претеглянето, пълненето и етикетирането, до подготовката на палета. Това предлага на клиентите установяване и поддържане на целия процес с един единствен контакт. Един доставчик означава, че всичко се изработва бързо и обслужването може да бъде планирано ефективно.

Стоките в чували не са нищо ново за Tallpack Bulgaria. Благодарение на дългогодишния ни опит в палетизирането и обезопасяването на стоки в чували върху палети, можем да изготвим солидно портфолио от клиенти в областта на стоките в чували. Въпреки това обаче, искането на клиентите за дори още по голямо ангажиране в проектите, поради което и предлагането на дори още по-цялостни услуги, са предизвикателство, което Tallpack не може да откаже.

Tallpack Bulgaria започна да търси производители на машини, специализирани в пълненето на стоки в чували. И идеалното съвпадение беше намерено бързо в лицето на BL Bag Line и Cetec. BL Bag Line доставя машини с широк обхват на капацитета в полето на Формоване-Пълнене-Запечатване (FFS от анг. Form-Fill-Seal). Cetec доставя системи за пълнене на чували чрез метода "Отворена уста".

BL Bag Line
BL Bag Line е лидер в метода Формоване-Пълнене-Запечатване от самото си основаване.
От 1980 компанията произвежда автоматични пакетиращи машини, които използват новаторски решения, за да поставят най-разнообразни продукти в чували. През 30-годишната си история компанията измина път на непрекъснат растеж.

Първа сред другите компании в отрасъла си BL Bag Line произведе решението "Формоване-Пълнене-Запечатване" и първата везна за теглене, способна да се справи с над 2300 дозирания на час.

BL Bag Line предлага цялостни технологични решения за пакетиране на твърди вещества, течности и прахообразни вещества в промишлени чували. Пакетиращите машини FFS на BL Bag Line запечатват на две места, използвайки тръбно фолио и 3 или 4 запечатвания, когато използват плоско фолио. Пакетиращите машини FFS на BL Bag Line са подходящи за фолио от полиуретан, полипропилен, обикновено и ламинирано фолио.

 

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн