За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Продукти

Tallpack Bulgaria предлага широка гама продукти.

На следващите страници могат да бъдат открити всички видове продукти, свързани с обезопасяването на товари. На страницата за материали ще откриете най-голямата гама Tallstretch фолио и Stretch hood, Tallstrap пластмасов и метален чембер в различни размери и здравина. Освен това предлагаме разнообразни скоби и катарами, ъгли, тиксо и ъглови предпазители и други предпазни материали.

"Grip Sheet" е доказан, успешен продукт и осигурява разнообразни възможности за всеки продукт за максимална защита и стабилност.

На страницата Tallstrapping машини за чембероване ще намерите всяко отделно оборудване, от ръчно преносими машини до машини, специално проектирани да чембероват нашия палет.
На страниците системи за Опаковане със стреч фолио са представени всички видове Tallwrappers.

Машини за опаковане с въртяща се платформа до роботи за опаковане и напълно автоматични, модулни машини и хоризонтални машини за опаковане със стреч фолио.
Предлаганата от Tallpack Bulgaria технология "Stretch Hood" може да бъде открита на страницата Машини Stretch Hood. От противопрахово и водонепропускливо опаковане на палета Ви, научете какви са различните възможности.

В страницата за пълнене в чували ще откриете офертите ни в страница Линии за пълнене в чували. Tallpack Bulgaria предлага различни възможности във ФПЗ и метода "Отворена Уста".
Ако случайно Ви липсва решение или машина в този уеб сайт, моля свържете се с нас. Поради непрекъснатото подобряване и обновяване на продуктите ни е възможно даден продукт все още да не е публикуван в сайта. Tallpack Bulgaria продължава да прави нововъведения, за да бъде достатъчно добър, за да Ви направи печеливши и да Ви предложи най-доброто възможно обслужване.

Щастливи сме да работим с Вас.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн