Featured

Tallpack Bulgaria пакетира цялата хранителна верига

През последните години Таллпак България се доказа като доставчик на опаковъчни решения, включително обслужване и поддръжка по цялата верига на хранително-вкусовата промишленост. Само със знанията за всички методи за опаковане правилният съвет би могъл да бъде препоръчан. Това е ежедневното предизвикателство за екипа на Таллпак.

Всяка индустрия, включително хранителната, има специфични изисквания за транспортни опаковки. Международният опит на Таллпак ни прави подходящата компания за решаване на проблем с палетизирането на територията на България. Всеки проект изисква персонализирано решение, при което трябва да бъдат съобразени много и различни предпоставки свързани с капацитета, гъвкавостта, безопасността (на храните), хигиената, интегрирането в производствения процес и т.н.

Богатият опит и разнообраните решния и партньори по веригата прави Таллпак независим, гъвкав и ориентиран към резултата партньор по въпросите за палетизиране и транспортни опаковки. Ние предоставяме съвети за обезопасяване на товари, разполагайки с всички опаковъчни техники за фолиране, стреч худ машини, машини за чембероване и увиване на палети, цялостни опаковъчни системи и свързаните с тях консумативи като стреч фолио Tallstretch, стреч-худ фолио, листове против приплъзване (FSC), чембер ленти и предпазни материали. Стандартните прилежащи резервни части също са налични на склад.

tallpack359

Тъй като Таллпак е активна в цялата верига за производство на хранителни продукти, ние имаме пълен поглед върху различните техники. Разбира се тези знания се споделят с партньорите така, че сътрудничеството по между ни да гарантира безопасността на опакованата стока.

Стойност на пакетиране

Разходите за консумативи често се оказват по-вискоки от първоочакваните. Поради това е важно отначало да се подходи далновидно във финансово отношение, избирайки правилния метод и оборудване, а не съсредоточавайки се върху спестявания при първоначалната инвестиция за опаковъчна техника.

Сертификати

Внедряването на нашата система за качество, която отговаря на изискванията на стандарта ISO 9001, стандарта BRC IoP, указанията на FSC, контролния списък VCA **, гарантира, че можем да обслужваме нашите клиенти по най-добрия начин и че те могат да се реализират успешно до рафта в магазина. В крайна сметка, успехът на нашия клиент е нашето предизвикателство.
Ако желаете повече информация, моля свържете се с бутоните в дясно или чрез Вашия регионален търговски мениджър.

Изпратете ни съобщение:
info@tallpack.bg

Обадете ни се:
тел. +359 (42) 910 222