За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Линия за чембероване Silverline доставена от Tallpack e надеждно, гъвкаво и изгодно решение

Tallpack Ви помага да създадете правилни опакования си палет

Остава голямо предизвикателство да се палетизират редове щайги, кутии, кегове или кашони в съответствие с указанията на EUMOS 40509. Често височините на товара или палета са различни, както и теглото, стабилност и скоростта на производство. Все повече компании се опитват да намалят и количеството използвана пластмаса и със сигурност си струва да се обмисли чембероване като опаковъчна алтернатива.

Само няколко ленти стабилизират високите палети със щайги, кутии, кегове или кашони. Ръчното боравене може да не е желателно по различни причини, например проради броя палети, ергономичността, безопасността и скоростта. От друга страна, чембероване с напълно автоматична линия не би билонеобходимо или осъществимо поради свръхкапацитет, различни локации за пакетиране, вътрешни транспортни маневри или необходими инвестиции.

В отговор на тези съображения, Tallpack специално разработи за чемберовъчна машина Silverline с удобно хоризонтално и вертикално приложение и за напълно автоматична, полуавтоматична или ръчна работа.

IMG 20210506 084010 vrij LRIMG 20210506 085851 vrij LR

Брандирана чембер лента вместо „предпазно тиксо“

В логистичния сектор тиското често се използва за запечатване на опаковката на палета. То може да бъде заменено с (брандирана) чембер лента.

Ориентирани към бъдещето

Чемберовъчните машини Silverline могат да бъдат интегрирани както самостоятелно така и към модулна опаковъчна линия, при което опаковъчният процес протича денонощно без проблеми. Накратко със Silverline Вие правите добър избор в настоящия момент и за бъдещето, ако се наложи разширяване или адаптиране към нови ситуации в логистичния процес.

Пластмасовата лента (PP или PET) се доставя заедно с тази машина, така че можете да започнете веднага. Вашият Търговски мениджър определя заедно с Вас различните програми за чембероване, базирани на тест за стабилност на палета.

Без свит стомах, чембероване само на базата на реални измервания на продукта за опаковане.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн