За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Таллпак продава първия „Автоматичен дозатор на листове“ и в България и прави процеса на опаковане по-устойчив

В рамките на два месеца от представянето си в BeNeLux, Таллпак продаде първия си „Cut’n Grip“ автоматичен дозатор на листове на производител на стомана в Белгия.

Чрез Cut’n Grip, Таллпак отговоря на нуждите на пазара, когато например се налага рязане на Grip листове както и PE, PET и картон с дебелина до 250 gr / m2 и поставянето им на палети или продукти, както ръчно, така и автоматично.

Повече

Таллпак България предлага чувалиращи машини за прахообразни продукти

Пакетиране в чували е позната територия за Таллпак. Дългогодишния ни опит с палетизиране и стабилизиране на торби се обобщава в богато портфолио с доволни клиенти в тази сфера. И все пак пазарното търсене изправи пред неустоимо предизвикателство специалистите в пакетирането.

Повече

Таллпак България предлага решения против приплъзване за хранително-вкусовата индустрия

В резултат на все по-стриктните изисквания в хранително-вкусовата индустрия Таллпак предлага нова версия на своя продукт Gripsheet, която да отговори на специфичните нужди на сектора.

Повече

Таллпак България анонсира доставка на индустриални роботи

Автоматизация на жизнения цикъл, Индустрия 4.0 или Smart Manufacturing – както и да разбираме последните тенденции, развитите технологии вече са факт и България. Ние от Таллпак винаги се стремим да удовлетворим изискванията на клиентите си, като често сме иноватори в най-добрата комбинация от модерни продукти и системи. В крак с развитието на автоматизацията и обмена на данни при технологиите на производство, Таллпак България разширява дейността си и предлага доставка, инсталация, програмиране и поддръжка на индустриални роботи.

Повече

Tallpack България представя новият си официален доставчик

За да обогатим продуктовата ни гама и да удовлетворим в още по-голяма степен нуждите на нашите клиенти, Tallpack България представя новият ни официален доставчик – испанският производител MOVITEC. Ние Ви представяме компанията, която използва най-добрата налична технология в момента.

Повече

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн