Таллпак участва на пролетното издание Empack 2024

Таллпак участва с представяне на гамата си опаковъчни решения в пролетното издание на Empack Gorinchem в дните 9, 10 и 11 април! Тази година присъствието ни на изложението се съчетава с отбелязване на 25-тата годишнина от създаването на нашата компания!

Вълнението при подготовката и началото са огромни, защото сме планирали нещо специално за посетителите на щанда ни послучай годишнината.

Опаковане на палети със стреч фолио или стреч худ?

Машините за фолиране на палети както и стреч худ технологиите принадлежат към опаковъчните инсталации „в края на производствената линия“ и са част от портфолиото на Таллпак България.

Както машините за увиване на палети с фолио, така и машините за стреч-худ покритие са широко използвани, но в различни ситуации. Кога трябва да изберете машина за опаковане на палети със стреч фолио и кога трябва да с спрете на стреч худ машина?

Хоризонтално чембероване и безопасен транспорт в сектора на плодовете и зеленчуците

В днешно време процесът на пакетиране на пресни продукти като зеленчуци и плодове вече не се извършва в логистични центрове, а в самите оранжерийни комплекси или в близост до тях. Продуктите се изпращат директно от оранжериите до крайните клиенти.

Устойчивост

Нашите индустриални опаковъчни решения Ви предлагат възможността да направите своят собствен избор по отношение на ефекта към околната среда. С нашите опаковъчни консумативи Tallstretch, Tallstrap чембер лента и Grip Sheets противоплъзгащи листове можете да подпомогнете усилията си за устойчивост без да правите компромис със стабилността на палета.

Силен интерес към Дните на индустриално опаковане в град Стара Загора

Екипът на Таллпак България ООД благодари на всички гости, клиенти и партньори, които уважиха поканата за Дните на индустриално опаковане в нашия шоурум, град Стара Загора.

По повод десет годишния юбилей на компанията от както присъства на българския пазар, организирахме за първи път събитие на Отворени врати и демонстрирахме богата гама опаковъчни машини и материали.

Tallpack Bulgaria пакетира цялата хранителна верига

През последните години Таллпак България се доказа като доставчик на опаковъчни решения, включително обслужване и поддръжка по цялата верига на хранително-вкусовата промишленост. Само със знанията за всички методи за опаковане правилният съвет би могъл да бъде препоръчан. Това е ежедневното предизвикателство за екипа на Таллпак.

Изпратете ни съобщение:
info@tallpack.bg

Обадете ни се:
тел. +359 (42) 910 222