За нас   /  Новини   /  Събития  /  Кариери  Партньори         BG bg   EN en

Опаковъчна линия „Casepacker“ с включен модулно изграден палетизатор

„Лавена“ се свърза с „Таллпак България“ за намиране на опаковъчно решение за нуждите на техните полуавтоматични производствени линии за мокри бебешки кърпички.

До момента всички пакети се опаковаха ръчно в кутии и след това пак ръчно се палетизираха. За да се отговори на непрекъснато нарастващото търсене е необходимо производственият процес да се разшири до 7 линии. Скоростта на производство на всяка линия на Лавена също трябва да се увеличи.

Но как да свържем един изцяло автоматизиран опаковъчен процес с всичко това, имайки предвид, че през целия ден постоянно се преминава между производствените линии, а ръчната работа няма как да отговори на желаната скорост.

„Таллпак“ беше потърсена да съдейства с идеи за намирането на възможно най-оптималното решение. Според изпълнителния директор г-жа Анна Великов това предизвикателство е изцяло в компетенциите на „Таллпак България“.

Повече

Произведени в Нидерландия – Четири фолиращи машини с въртящо рамо Tallwrapper

Успешни финални изпитания премина завършения от Таллпак проект, включващ четири машини с въртящо рамо, конструирани и изработени по специални изиксвания. Клиентът ни е международна логистична компания, при която палетите се фолират с различна височина и плътност на обвиване.

Машините Tallwrapper са произведени в наша база в Нидерландия със специало отношение към нуждите на клиента.
Стандартната консутрукция на машините се адаптира така че да варира в желаните височина и скорост на обвиване. Така се гарантира сигурен и безопасен (вътрешен) транспорт при най-оптимален разход на опакован палет.

210823 ViaEuropeeumos

Линия за чембероване Silverline доставена от Tallpack e надеждно, гъвкаво и изгодно решение

Tallpack Ви помага да създадете правилни опакования си палет

Остава голямо предизвикателство да се палетизират редове щайги, кутии, кегове или кашони в съответствие с указанията на EUMOS 40509. Често височините на товара или палета са различни, както и теглото, стабилност и скоростта на производство. Все повече компании се опитват да намалят и количеството използвана пластмаса и със сигурност си струва да се обмисли чембероване като опаковъчна алтернатива.

Само няколко ленти стабилизират високите палети със щайги, кутии, кегове или кашони. Ръчното боравене може да не е желателно по различни причини, например проради броя палети, ергономичността, безопасността и скоростта. От друга страна, чембероване с напълно автоматична линия не би билонеобходимо или осъществимо поради свръхкапацитет, различни локации за пакетиране, вътрешни транспортни маневри или необходими инвестиции.

Повече

Фолираща машина с въртящо рамо 100% произведена в Холандия

Tallwrapper фолиращи машини са разработени от Tallpack преди повече от 20 години и са произведени изцяло в Нидерландия. В нашите производствени помещения бързо и гъвкаво можем да съобразим специфичните за клиента корекции (например с материал от неръждаема стомана / цветова схема), а клиентите са добре дошли да видят машината си в процес на изграждане.

Свържете се с нас чрез бутоните отдясно или обсъдете възможността с Вашия регионален мениджър продажби.

Вижте снимките по-долу за впечатление от: Мястото на производство / Фаза на предварителното изпитване / FAT / В локация при клиента и специфични при корекции като цветова схема / неръждаема стомана / височина на колоната и т.н.

 

call bg

info bg

bul bg

Уеб дизайн и SEO М-Дизайн